Stel u krijgt te maken met het overlijden van een ouder familielid of een oudere kennis. Dat an sich is al ontzettend droevig. Het rauwe aan dit alles is dat het normale leven ook gewoon doorgaat. Als de oudere persoon in een seniorenwoning woonde, is het vaak zo dat het huis binnen vijf dagen dient te worden opgeleverd. Bezemschoon weliswaar.

Er moeten dan snel stappen worden gemaakt. Het huis moet worden leeggeruimd. Wanneer u dit zelf doet, is het handig om gebruik te maken van een verhuislift. Een verhuislift geeft zoveel gemak.

 • Het gaat gemakkelijker
 • Het gaat sneller
 • Het is veiliger. Minder kans op blessures
 • Minder kans op schade van de meubelen.

Hoe lang de verhuislift nodig is, hangt af van de klus. Uiteraard kunnen wij dit vooraf prima met u bespreken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Een verhuislift kan een geweldige uitkomst bieden bij een verhuizing. Hij maakt het leven aangenamer. Maar wie een verhuislift wil gebruiken, dient een en ander vooraf te checken. Dit in verband met de veiligheid. Maar ook om teleurstellingen te voorkomen.

 

 • Waar komt de verhuislift te staan. Is deze plek vrij van ontheffingen? Dit weet de gemeente.
 • Is er voldoende ruimte voor de verhuislift? De inboedel mag niet over andere voertuigen heen gelift worden. Spreek anders met de buren af wanneer de verhuizing plaatsvindt, zij kunnen die middag een keer elders parkeren.
 • Is de ondergrond geschikt. De grond waar de verhuislift komt te staan dient solide te zijn. En vlak uiteraard. Gras is geen optie.
 • Is het balkon stevig genoeg waar de verhuislift tegenaan komt te staan.
 • Is het raam groot genoeg, of kan het raam verwijderd worden. Het is natuurlijk echt zonde wanneer meubelen niet door het raam passen. Dan staat de verhuislift ervoor nop.

Succes!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Verhuizen heeft leuke en minder leuke kanten. Het leukste is het vooruitzicht dat je naar een nieuwe woning gaat. Misschien ga je wel groter wonen of juist mooier (moderner) wonen. Of je hebt eindelijk een de beschikking over een koopappartement.

 

De voorpret dat je jezelf al ziet zitten in je nieuwe, fraai ingerichte en gedecoreerde woning, is geweldig. Het regelen van de verhuizing wordt door velen als minder leuk ervaren. Verhuizen vergt een goede planning, fysieke mankracht en last but not least de juiste middelen om meubels, kleding, accessoires, boeken, een wasmachine, droger en nog vele andere zaken te verplaatsen. Het wordt echt afzien wanneer je ergens gaat wonen waar geen lift is – dan moet alles via de trap… of… of je huurt een verhuislift!

 

Een verhuislift biedt tal van voordelen. Het verhuizen gaat soepeler, het is veiliger en het verloopt sneller met minder kans op schade. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Wij vertellen u er graag meer over.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Het verhuizen van een fitnesstoestel, Amerikaanse (gigantisch) grote koelkast, grote zware plantenbak, antieke kast of jacuzzi wordt een makkie wanneer u gebruik maakt van een verhuislift.

 

Een verhuislift beschikt over veel meer mankracht dan normale mensen samen kunnen verhuizen. Bovendien gebeurt verhuizen met een verhuislift op een veiligere manier. Het is veiliger voor de personen die erbij betrokken zijn en ook voor de goederen die verhuisd worden, omdat de kans op beschadigingen wordt geminimaliseerd.  Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten liften: goederenliften, verhuisliften, bouwliften, meubelliften en ladderliften.

 

Hoe lang de verhuislift nodig is, hangt af van de klus. Uiteraard kunnen wij dit vooraf prima met u bespreken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

De zon is er steeds vaker. Lekker hoor. Bovendien een mooi moment om het huis grondig schoon te maken. Om zeg maar eens heerlijk te ontspullen. Misschien wilde u altijd al een nieuwe bank of kast, of bent u net op marktplaats tegen iets prachtigs aangelopen. Wanneer u in een appartementencomplex woont, kan een verhuislift erg handig zijn voor het verhuizen van spullen die weggaan of misschien ook wel voor het verwelkomen van nieuwe meubels. Andere redenen waarom een verhuislift sowieso ideaal is bij het veranderen van het interieur, leest u hier:

 • Het verloopt vlot en snel.
 • Een lift krijgt zware objecten eerder naar boven of beneden dan mensen.
 • De kans op schade is minimaal.
 • Het is veilg in gebruik voor de betrokken personen die de meubels verplaatsen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Wanneer u in een appartement zonder lift woont en gaat verhuizen, is het huren van een verhuislift geen overbodige luxe. Sterker nog… het maakt het verhuizen een stuk gemakkelijker, minder intensief en minder stressvol.

Onze verhuisliften zijn uiterst modern. Ze reiken tot en met de tiende verdieping van flats en/of andere gebouwen. En wij kunnen in principe alles verhuizen, mits het goed verpakt is. De afmetingen van onze verhuisliften bedraagt 2.90 meter hoog bij 1.80 meter breed.

In principe is het bij de meeste locaties niet nodig om een vergunning te hebben voor het tijdelijk plaatsen van een verhuislift. Maar, er zijn steden waar dit juist weer wel noodzakelijk is. Om verrassingen te voorkomen kunt u dit het beste vooraf bij uw gemeente informeren.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

https://www.expressmovers.nl/contact/

Verhuizen is een bewerkelijke klus. We horen zelden iemand zeggen: “hey we gaan dit weekend iets leuks doen, we gaan lekker spullen sjouwen, omdat we verhuizen. Trap op trap af. Wat een feestje!”

Gelukkig zijn er middelen die het verhuizen aangenamer kunnen maken. Met het juiste verhuismateriaal wordt deze klus een stuk gemakkelijker bovendien. En last but not least, lichamelijk minder zwaar.

Zo is het ideaal om gebruik te maken van een verhuislift, wanneer we iemand moeten verhuizen die op de derde verdieping woont. Onze verhuisliften hebben bovendien een mega bereik. Zij zijn in staat om tot de tiende verdieping van een flat of hoog gebouw te komen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

https://www.expressmovers.nl/contact/

2020… zit er bijna op.

Met frisse moed beginnen we bijna aan een nieuw jaar. Een nieuw jaar vol nieuwe plannen. Misschien gaat u wel verhuizen. Eigenlijk kan 2021 in alle opzichten alleen maar beter worden.

2020 is een vreemd jaar geweest. Met zijn allen hadden we ineens dezelfde onzichtbare vijand… het coronavirus. Opeens was er een anderhalvemeter-samenleving. En we zaten meer thuis dan ooit.

Gelukkig hebben wij onze werkzaamheden, dan wel in coronaproof-versie, voort kunnen zetten. Wij willen u dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. En mocht u volgend jaar weer gebruik willen maken van onze verhuisliften dan heten wij u van harte welkom. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten liften: goederenliften, verhuisliften, bouwliften, meubelliften en ladderliften.

Via deze weg willen wij u, sprankelende feestdagen en een gezond 20121 toe wensen.

U gaat verhuizen. Dat is al een enorme klus, maar om het goed aan te pakken, dient u vooraf te bedenken wat er zoal verhuisd dient te worden. Bij veel verhuizingen wordt gebruik gemaakt van een ‘Verhuislift’. Soms omdat het echt niet anders kan, maar vaak ook, omdat het véél tijd kan besparen.

Wie bijvoorbeeld in een appartementencomplex zonder lift woont en gaat verhuizen, kan eigenlijk niet buiten een verhuislift om. Maar het huren van een verhuislift kent sowieso veel voordelen, zoals:

 • Het gaat sneller. Een lift krijgt zware objecten rapper naar boven of beneden dan mensen.
 • Het is veiliger voor de te verhuizen spullen, omdat de kans op schade vele malen wordt verkleind.
 • Het is veiliger voor degenen die bij de verhuizing betrokken zijn. Zware voorwerpen kunnen tijdens het dragen vallen en schade aan personen berokkenen.
 • Het verloopt soepel. Via een verhuislift voorwerpen verhuizen, is gemakkelijker dan alles door mensenhanden te laten dragen/ van trappen lopen/ etc.
 • Hoe lang de verhuislift nodig is, hangt af van de klus. Uiteraard kunnen wij dit vooraf prima met u bespreken.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/