Verhuizen met een Verhuislift is efficiënt, veilig en voorkomt schade

Verhuizen geeft stress en kost veel tijd en inspanning. Eigenlijk is het allesbehalve relaxed om grote meubels te verplaatsen. Al helemaal als het naar een pand met meerdere verdiepingen betreft. Ons advies: boek een verhuislift. Voordelen hiervan zijn:

 • Het is efficiënt. U hoeft geen trappen te lopen met zware meubels, maar laat de lift het werk grotendeels doen.
 • Rugletsel kan worden voorkomen, want de lift draagt en voelt het gewicht.
 • Het bespaart tijd, want met een lift gaat het sneller en wordt de kans op schade bovendien geminimaliseerd.
 • Het geeft geen (of minder) stress.

Een verhuislift maakt het verhuizen in zijn totaliteit velen malen aangenamer en veiliger. Kortom, tel uit de voordelen!

Verhuizen naar een seniorenflat,

Dan is een verhuislift geen overbodige luxe!

Wanneer ouders of oudere kennissen naar een seniorenwoning verhuizen, betekent dat in praktijk vaak dat ze in een flat gaan wonen. Wanneer ze een appartement, die niet op de begane grond gesitueerd is, krijgen, is een verhuislift een must.

Verhuizen met een huislift gaat niet alleen makkelijker, maar gaat ook vele malen sneller en is bovendien veel veiliger dan de meubelen sjouwen. Daarbij is de kans op blessures bijna nihil wanneer u gebruik maakt van een verhuislift. Ook zullen de items niet beschadigen. Kortom: een verhuislift is geen overbodige luxe, maar maakt het verhuizen stressvrij en een stuk comfortabeler.

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.

https://www.expressmovers.nl/contact/

Verhuizen stressvol? Niet als je een verhuislift hebt

Verhuizen heeft voor velen verschillende betekenissen. Het is spannend, want er volgt een nieuw woon-avontuur. Maar het is ook ingewikkeld, want er moet van alles worden ingepakt, vervoerd en naar de nieuwe locatie worden gebracht. En vaak moet dat ook allemaal binnen een bepaald tijdbestek, want ja verhuizen doe je liever niet alleen. Dus er moet rekening worden gehouden met de agenda van de helpers/verhuizers. Dat laatste kan ook wat stress geven… want die eethoek ziet er wel mooi uit, maar hoe is hij destijds ooit binnenkomen. Het ding is loeizwaar. En dan moet ie nu ook nog van de begane grond naar een locatie op een derde verdieping…. Oei.

Geen zorgen. De verhuislift is uw redding. Een verhuislift biedt tal van voordelen. Het verhuizen verloopt makkelijker, is minder zwaar en iedereen kan blijven lachen!

Kort samengevat, zijn de voordelen van een verhuislift, de volgende:

 • Het gaat gemakkelijker
 • Het gaat sneller
 • Het is veiliger.
 • Minder kans op blessures
 • Minder kans op schade van de meubelen.

Hoe lang de verhuislift nodig is, hangt af van de klus. Uiteraard kunnen wij dit vooraf prima met u bespreken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Huis leeghalen,

Dat gaat sneller met een verhuislift!

Krijgt u te maken met een onverwachte situatie waarin een woning of ruimte snel leeggehaald dient te worden? Dan kan dat voor stress zorgen. Maar paniek niet, want voor alles is een oplossing. Door gebruik te maken van een verhuislift, wordt het leeghalen van een woning in een flat of zorginstelling appeltje, eitje. Een dergelijke lift is ideaal, het werkt prettig en het scheelt een heleboel stress. We zetten daarom de voordelen van een verhuislift graag voor je op een rij:

 • Een ruimte of woning leeghalen
 • Bouwmaterialen vervoeren.
 • Een precair meubelstuk vervoeren
 • Tijdswinst boeken, want meubels worden sneller vervoerd
 • Meubels veilig vervoeren
 • Schadevrij verhuizen
 • Tot grote hoogtes verhuizen

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Verhuislift Proof

Een verhuislift is een van de beste uitvindingen ooit gedaan. Bij verhuizen kan een dergelijk apparaat zoveel voordelen bieden. Verhuizen gaat hierdoor

 1. Makkelijker
 2. Sneller
 3. Comfortabeler

Kortom: een kind kan de was doen! Maar, er zijn wel een paar zaken om rekening mee te houden. En dat zijn:

 • Check vooraf waar de verhuislift komt te staan.
 • Check of dit mag van de gemeente. Is deze plek vrij van ontheffingen?
 • Check of er voldoende ruimte voor de verhuislift is? Uw inboedel mag niet over andere voertuigen heen gelift worden.
 • Check of de buren op de dag van verhuizing eens elders kunnen parkeren.
 • Check de ondergrond. Deze dient D solide te zijn. En vlak. Gras is geen optie.
 • Check de stevigheid van het balkon.
 • Check het formaat van het raam. Past alles erdoorheen?

Succes!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Alle verhuisliften onder één dak

Bij het verhuizen van meubelen en bouwmaterialen kan een verhuislift van pas komen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten liften: van goederenliften, verhuisliften, ladderliften, bouwliften tot meubelliften aan toe. Wij hebben al deze handige liften in huis.

Bij bouwprojecten zijn bouw- of ladderliften onmisbaar. Ze zijn geschikt voor het transporteren van materialen en goederen in de bouw. Ideaal wanneer het om werkzaamheden op hoogte gaat, zoals het installeren van dakpanelen.

Goederenliften zijn geschikt voor werkzaamheden in magazijnen en bedrijfshallen. De aanschaf van dergelijke liften gebeurt niet zo vaak, omdat ze simpelweg te prijzig zijn. Het is bovendien slimmer en goedkoper om deze te huren wanneer u ze niet dagelijks nodig heeft. Onze tarieven zijn gunstig en wij werken louter met topmateriaal.

Voor verhuizingen zijn meubelliften en verhuisliften te huur. Onze verhuisliften genieten bovendien een groot bereik, namelijk tot en met de tiende (10e) verdieping van elke flat of hoog gebouw.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

https://www.expressmovers.nl/contact/

Een verhuislift is ideaal voor het verhuizen van

lastige bankstellen

Bijna iedereen met veel verhuis ervaring kan er over meepraten: lastige bankstellen.

Ze lijken in eerste instantie helemaal niet supergroot, maar eenmaal bij het appartementencomplex aangekomen, blijkt de deur niet geschikt voor het naar binnen transporteren van de bank. Gelukkig kan een verhuislift uitkomst bieden!

Met een verhuislift kunnen allerlei soorten meubelen in grote en kleine formaten op een veilige en prettige manier worden verhuisd. Onze liften zijn oersterk en flexibel. Ze zijn 2.90 meter hoog en 1.80 meter breed. Zelfs mega zware objecten verplaatsen we op gemakkelijke wijze.

Naast meubelen verhuizen, is een verhuislift eveneens perfect voor het verplaatsen van bouwmaterialen of zonnepanelen. Onze liften hebben bovendien een enorm bereik. Ze kunnen tot en met de 10e verdieping van een flat of hoog gebouw komen.

https://www.expressmovers.nl/contact/

Een verhuislift biedt ongekend veel voordelen

Staat er komend jaar een verhuizing gepland? Verhuizen is altijd een uitdaging, want het moet goed, veilig en het liefst binnen een mum van tijd gebeuren. Hierbij wensen wij u alvast succes. Ook maken we graag even van de gelegenheid gebruik om u te vertellen over de voordelen van een verhuislift.

Het gemak van een verhuislift is meer dan geweldig. Zo’n verhuislift is bovendien Multi inzetbaar. Graag zetten we op een rijtje wat er zoal met een verhuislift kan:

 • Een ruimte of woning leeghalen
 • Bouwmaterialen vervoeren.
 • Een precair meubelstuk vervoeren
 • Tijdswinst boeken, want meubels worden sneller vervoerd
 • Meubels veilig vervoeren
 • Schadevrij verhuizen
 • Tot grote hoogtes verhuizen

Neem voor meer informatie contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

 

In 2023 lekker opgeruimd van start

2022 is wérkelijk voorbijgevlogen! Lekker hoor de start van een nieuw jaar. Een nieuw jaar betekent nieuwe doelen en nieuwe kansen. Voor velen is zo’n vers begin een goed moment om het huis grondig op te ruimen. Om eens heerlijk te ontspullen.

Mogelijk heeft u zelfs een lijstje met ‘woonvoornemens’ gemaakt. Eindelijk komt er een nieuwe bank of een nieuwe kast de woning verfraaien. Een verhuislift kan goed van pas komen wanneer u besluit de inrichting te gaan veranderen. Ideaal om meubelen te vervoeren waar u afscheid van neemt en uiteraard ook perfect om nieuwe musthaves te vervoeren.

Het gebruik van een verhuislift kent sowieso tal van voordelen:

 • Verhuizen verloopt snel en vlot en veilig
 • U kunt zwaardere objecten easy vervoeren
 • De kans op schade wordt velen malen geminimaliseerd
 • Het scheelt een hoop gesjouw

Neem voor meer informatie contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/

Een verhuislift is altijd een goed idee

Een verhuizing verloopt goed mits verstandig gepland. Zonder plannen kan een verhuizing fiks tegenvallen. In veel gevallen wordt een verhuizing bovendien onderschat. Men denkt dan: “Oh dat tillen we wel even naar boven”. In praktijk blijken meubelstukken toch zwaarder dan gedacht.

Wie naar een appartementencomplex zonder lift gaat verhuizen, kan eigenlijk niet buiten een verhuislift om. Overigens kent het huren van een verhuislift sowieso veel voordelen, zoals:

 • Het gaat sneller.
 • Het is veiliger voor zowel de verhuizers als de items zelf.
 • Het verloopt soepel.

Hoe lang de verhuislift nodig is, hangt af van de klus. Uiteraard kunnen wij dit vooraf prima met u bespreken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. https://www.expressmovers.nl/contact/