Over ons.

Zesentwintig jaar ervaring


Expressmovers is de specialist voor het huren van een verhuislift Rotterdam. Ook verhuren wij goederen, meubel, bouw en ladderliften. Onze specialisatie ligt in het verhuur van professionele verhuisliften. Bij ons krijgt u professionaliteit voor een lage prijs!


Wij zijn al sinds 1993 actief in de meubel en verhuis branche en volgen nog steeds alle ontwikkelingen omtrent verhuizingen op de voet. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van verhuizingen en hebben wij altijd het meest professionele gereedschap tot onze beschikking. Wij doen er alles aan om uw verhuizing zo geruisloos mogelijk te laten verlopen en denken graag met u mee!

Reviews:

Lilian Olsthoorn
Lilian Olsthoorn
2021-09-21
Zeer goeie ervaring. Vriendelijk contact. Voor de afgesproken tijd aanwezig. Zeer behulpzaam. Bedankt !
Belal
Belal
2021-06-06
Zeer nette medewerker, behulpzaam en geduldig. Goede service. Dank aan Mehmet ??
ibrahim Oguz
ibrahim Oguz
2020-09-19
Super service. Erg tevreden.
Rvd Sthvn
Rvd Sthvn
2020-07-02
Bank paste niet in de lift. Kaartje gekregen van de bankbezorger en Express Movers was er binnen 20 minuten.De bank was binnen no time op 7 hoog verplaatst! Eeuwig dankbaar!
B kaya
B kaya
2020-06-17
Top service !!
Saskia Postema
Saskia Postema
2020-04-11
Wat ben ik blij dat mijn nieuwe bank eindelijk staat danzij de hulp van express movers. Top! en wat kon 't ook snel.
Sura Meubel
Sura Meubel
2019-10-14
wij hebben vaker verhuislift nodig ivm meubels en wij zijn dik tevreden met dit bedrijf. Altijd op tijd en heel flexibel. TOP SERVICE!!!
OH JA JOH
OH JA JOH
2018-09-24
Door ineens afzeggen andere verhuislift met enige paniek aanvraag gedaan met spoed (waren al onderweg naar de locatie). Ze hadden tijd. "Binnen twintig minuten zijn we er." kreeg ik te horen. Werden er slechts tien. Binnen half uurtje alles boven. Kon contant betalen, via tikkie of mobiele pin. Kreeg later netjes factuur gemaild. Jongens bedankt voor het uiterst snel en kordaat handelen. Aanrader!