Alle verhuisliften onder één dak

Bij het verhuizen van meubelen en bouwmaterialen kan een verhuislift van pas komen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten liften: van goederenliften, verhuisliften, ladderliften, bouwliften tot meubelliften aan toe. Wij hebben al deze handige liften in huis.

Bij bouwprojecten zijn bouw- of ladderliften onmisbaar. Ze zijn geschikt voor het transporteren van materialen en goederen in de bouw. Ideaal wanneer het om werkzaamheden op hoogte gaat, zoals het installeren van dakpanelen.

Goederenliften zijn geschikt voor werkzaamheden in magazijnen en bedrijfshallen. De aanschaf van dergelijke liften gebeurt niet zo vaak, omdat ze simpelweg te prijzig zijn. Het is bovendien slimmer en goedkoper om deze te huren wanneer u ze niet dagelijks nodig heeft. Onze tarieven zijn gunstig en wij werken louter met topmateriaal.

Voor verhuizingen zijn meubelliften en verhuisliften te huur. Onze verhuisliften genieten bovendien een groot bereik, namelijk tot en met de tiende (10e) verdieping van elke flat of hoog gebouw.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

https://www.expressmovers.nl/contact/